top of page
190411132411_grec_19.jpg
NI_LogoWeb-marge.jpg
cultura_h3.jpg

LIFE (de cómo los árboles nos salvaron la vida)

Escrita i dirigida per Lali Álvarez Garriga

Amb Alba Sáez, Clara Garcés, David Teixidó i Sonia Espinosa

Disseny d'Espai Donor de Pau Matas

Ajudant de direcció Jordi Casado

Producció Aina Juanet

UNA PRODUCCIÓ DEL FESTIVAL GREC DE BARCELONA i HUI BASA en residència a la Fàbrica de Creació Nau Ivanow i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

--> fotos de Desirée Gómez al work in progress al Jardí Botànic, Juliol 2020.

Vivim un moment incert. Ens enfrontem a una fi del món. Però no som la primera generació que creu enfrontar-s’hi. Darrere de cadascuna, s’acabava un període històric. Us imagineu una nit al voltant de l’últim arbre viu de la Terra?

Segons l’ONG Global Witness, en els darrers quinze anys, més de 1.500 activistes mediambientals han estat assassinats al món. Una persona assassinada cada dos dies. La xifra s’ha duplicat en els darrers dos anys. El 40% d’aquestes persones són indígenes, i moltes lluitaven per protegir els seus boscos, uns boscos que són vitals per a la supervivència de les espècies. Com ho fem per recuperar la vida? Com assumim la finitud dels cossos? Com polititzem la vida? Com recordem que estem vinculats a la Terra? Com prenem el compromís de la conservació de la vida? Aquest espectacle vol ser una llavor per al futur. Teatre documental al servei de l’esperança. El pensador Patrick Viveret escriu a l’assaig La causa humana que no es tracta de salvar el planeta, sinó allò humà. Som-hi, doncs.

bottom of page